dimecres, 12 de juny de 2013

Cartera La Pantigana

Segon dels "cosim plegades" del mes de juny acabat. Aquest cap de setmana li ha tocat el torn a la cartera que ens proposava La Pantigana.

Segundo de los "cosemos juntas" del mes de junio acabado. Este fin de semana le ha tocado el turno a la cartera que nos proponía La Pantigana.


La idea era fer una cartera a conjunt amb la bossa que ens proposa el CC de Rojo Ababol i que s'està coent ara mateix. Però ja vaig veure que aquesta setmana i la propera ho tindré difícil per dedicar-me a la costura (de fet, encara no m'hi he pogut posar) i corria el risc de quedar-me amb una cartera "òrfena". Per això vaig decidir fer-la a conjunt amb el que està sent la meva bossa preferida d'aquesta primavera i que ja us vaig ensenyar aquí. I aquest és el resultat.

La idea era hacer una cartera a conjunto con el bolso que nos propone el CC de Rojo Ababol y que se está cociendo ahora mismo, pero ya vi que esta semana y la próxima lo tendré difícil para dedicarme a la costura (de hecho, aún no me he puesto a ello) y corría el riesgo de quedarme con una cartera "huérfana". Por eso decidí hacerla a conjunto con el que está siendo mi bolso preferido esta primavera y que ya os enseñé aquí. Y este es el resultado.

A falta de una foto de "cuerpo entero" decente, un collage cutre ;-)
L'exterior és una loneta d'Ikea que m'encanta i que segur que veureu en projectes futurs. L'he combinada amb una altra loneta verd pistatxo que tenia per casa y que, casualment, es del mateix to que el interior de la meva bossa.

 El exterior es una loneta de Ikea que me encanta i que seguro que veréis en proyectos futuros. La he combinado con otra loneta en verde pistacho que tenia por casa y que, casualmente, es del mismo tono que el interior de mi bolso.

semi-abierta...
La cartera es cus en un plis i és molt fàcil de fer si respectes escrupolosament els marges de costura. El que m'ha resultat més difícil ha estat fer els plecs del targeter perquè ha de quadrar al milímetre per encaixar amb la part exterior de la cartera.

La cartera se cose en un pispás y es muy fácil de hacer si respetas escrupulosamente los márgenes de costura.Lo que me ha resultado más difícil es hacer los pliegues del tarjetero porque tiene que cuadrar al milímetro para encajar con la pieza exterior de la cartera.

cerrada...
Li he posat una goma de color vermell perquè era l'únic de color que tenien a la merceria del barri i no em venia bé baixar al centre a  comprar-ne, però m'agrada com queda perquè la loneta té algunes ratlles vermelles i també he posat la cremallera del mateix color.

Le he puesto un elástico de color rojo porque era el único color que tenían en la mercería del barrio y no me apetecía bajar al centro a compar, pero me gusta cómo queda porque la loneta tienes algunas rayas rojas y también he puesto la cremallera del mismo color.

llena...

Si he de posar una pega és que al treballar tota la cartera amb lonetes, ha quedat una mica massa gruixuda, sobretot en la part del targeter. Quan en cusi un altra faré els interiors amb teles més finetes.

Si he de posar una pega es que, al trabajar toda la cartera con lonetas, ha quedado un poco demasiado gruesa, sobretodo la parte del tarjetero. Cuando cosa otra haré los interiores con telas más finitas.

...y conjuntada!

Però el més important és que ja l'estic utilitzant i em resulta molt pràctica. 
Moltes gràcies, Pantigana, per aquest Cosim Plegades.

Pero lo más importante es que ya la estoy utilizando y me resulta muy práctica.
Muchas gracias, Pantigana, por este Cosemos Juntas.

5 comentaris:

 1. Una cartera molt bonica. Jo soc la teua fan nº 1. Ta mare.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies mare, m'alegro que t'agrade i que m'ho digues pel bloc. Besets

   Elimina
 2. Jo, quina xulada de conjunt que t'has fet... m'encanta!! La goma vermella queda genial.
  El problema del targeter amb lonetas és més el fet d'haver-les combinat i tenir tantes costures. Si fos una sola loneta plegada no seria tan gruixuda ;-)
  T'afegeixo al recopilatori.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ho tindré en compte la propera vegada això de fer-ho amb una única loneta perquè m'agrada la consistència que li dona a la cartera i, amb les targetes posades tampoc es veu tant. Una abraçada.

   Elimina
 3. Que xulo el conjunt! Jo no la vaig fer, però si dius que es cus tan ràpid potser m'animo i en faig unes per a regalar a les educadores d'en Pau, acaba l'escola bressol i voldria fer-los un detall però no se m'acut res.

  ResponElimina