dijous, 4 de juliol del 2013

Bolsos, bolsos, bolsos!

Aquests dies he estat cosint unes bosses com aquesta que vaig fer amb La Pantigana a Sabadell. Són tan fàcils de fer i quedan tan resultones que creen addicció.  

La archiconocida loneta Eivor Leva
Estos días he estado cosiendo unos bolsos como este que hice con La Pantigana en Sabadell. Són tan fáciles de hacer y quedan tan resultones que crean adicción.

El primer va ser un regal per a l'educadora de la Valentina a l'escola bressol que, malauradament, ens deixa per motius que no venen al cas. Dalel, molta sort en aquesta nova etapa. Et trobarem molt a faltar.


El primero fue un regalo para la educadora de Valentina en la guarderia que, desgraciadamente, nos deja por motivos que no vienen al caso. Dalel, mucha suerte en esta nueva etapa. Te echaremos mucho de menos.

 Per al folre, la mateixa loneta fina que vaig fer servir en aquests saraouels de la Valentina. A l'interior, la tela es plega formant una butxaca amb diferents compartiments per guardar el mòbil, les claus, un bolígraf...

Para el forro, la misma loneta fina que utilicé para estos saraouels de Valentina. En el interior, la tela se pliega formando un bolsillo con diferentes compartimentos para guardar el móvil, las llaves, un bolígrafo...


 La segona bossa la vaig fer per la meva cunyada que feia (poquets) anys ;-) Per a aquest, una altra loneta d'Ikea, la Stockholm. Quan la vaig comprar, no sabia ben bé per què la faria servir perquè té uns colors més apagats del que em sol agradar.


El segundo bolso se fue a casa de mi cuñada, que cumplía (poquitos) años ;-) Para este, otra loneta de Ikea, la Stockholm. Cuando la compré, no sabía muy bien qué haría con ella porque tiene unos colores más apagados de lo que me suele gustar.


Doncs, malgrat els dubtes, he de dir que m'entanta el resultat. I crec que a la seva nova propietària també li va agradar. Què us sembla a vosaltres?

Pues, a pesar de las dudas, tengo que decir que me encanta el resultado. Y creo que a su nueva propietaria también le gustó. Qué os parece a vosotras?






6 comentaris:

  1. M'agraden molt les fotos (i els bolsos també) però li has donat massa poc protagonisme a la model més maca del món

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però és que la model més maca del món (i la que crida més fort) no pertany a aquest post!

      Elimina
  2. Oh!!! Són fantàstics, els dos m'agraden molt! Segur que les seves noves propietàries han quedat encantades amb aquests regals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fanny, jo estic molt satisfeta amb el resultat, és de les costures que m'han quedat més "professionals". Com va aquesta panxeta? Un petó.

      Elimina
  3. A mi me encantan!! La Eyvor es genial pero la última me ha dejado loca, qué chula!! Una psada de bolso!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Mónica. La verdad es que yo estoy muy satisfecha con el resultado, y eso que la tela me parecía sosita. Pero con este modelo de bolso ha quedado genial. De hecho, estoy pensando en hacerla para mi cuando me decida por fin a hacer el tuyo ;-)

      Elimina