divendres, 30 d’agost del 2013

Eivor Leva forever

Tot lo bo s'acaba i les vacances no escapen a aquesta trista realitat. No obstant això, amb el retorn a la rutina m'he retrobat amb la meua estimadíssima màquina de cosir, que la tenia súper abandonada. Aquests dies he estat treballant en la bata escolar de Naii que avança lenta però segura i en un megaprojecte que ja revelaré d'aquí a unes setmanes. De moment, us ensenyo unes carteretes que vaig fer just abans de les vacances amb la meva tela preferida.

Todo lo bueno se acaba y las vacaciones no escapan a tan triste realidad. Sin embargo, con el retorno a la rutina me he reencontrado con mi queridísima máquina de coser, que la tenía súper abandonada. Estos días he estado trabajando en la bata escolar de Naii, que avanza lenta pero segura y en un mega proyecto que ya revelaré dentro de unas semanas. De momento, os enseño unas carteritas que hice justo antes de las vacaciones con mi tela favorita.


Em torna boja aquesta tela perquè té tants estampats que cada cosa que fas és diferent.

Me vuelve loca esta tela porque tiene tantos estampados que cada cosa que haces es diferente.


Aquestes careteretes les vaig cosir per regalar-les a les noies de l'escola bressol de la Valentina perquè aquest any canviem d'escola i em venia de gust fer-los un detallet. 

Estas carteritas les cosí pensando para regalárselas a las chicas de la guardería de Valentina porque este año cambiamos de guarde i me apetecía hacerles un detallito.



Per al folre, la mateixa loneta fina que ja he fet servir per aquests saraouels de la Valentina i per al folre d'aquesta bossa.

Para el forro, la misma loneta fina que ya utilicé en estos saraouels de Valentina y para el forro de este bolso.

I vosaltres, també teniu alguna tela "fetitx"?

Y vosotras, también tenéis alguna tela "fetiche"?

3 comentaris:

  1. Si que és bonica, sí, la tela. I la veritat és que aquest tipus de bossetes resulten molt útils, tant com a moneder, com per a guardar-hi les mil i una andromines que som capaces de dur escampades dins el bolso (almenys jo!)!

    ResponElimina
  2. Lupita, muy lindas las carteritas y la verdad es que la tela es muy bonita.
    También te digo que tienes un premio por recoger en mi blog!
    Un beso

    ResponElimina
  3. És un detallet molt bonic per a les mestres de la Valentina, segur que cada vegada que les vegin es recordaran d'ella i de tu.

    ResponElimina