dijous, 20 de juny del 2013

Conjunt estiuenc / Conjunto veraniego

S'ha fet esperar però per fi ha arribat la calor. I amb la calor, l'ocasió per ensenyar-vos l'últim conjunt que li he cosit a la Valentina.

Se ha hecho de rogar pero por fin ha llegado el calor. Y con el calor, la ocasión para mostraros el último conjunto que le he cosido a Valentina.

El top l'he fet amb frunzit elàstic i unes tires de la mateixa roba. És rapidíssim de fer i posat queda molt graciós. He fet servir la mateixa tela que vaig utilitzar en un dels pantalons saraouels que us vaig ensenyar en aquesta entrada però, com que l'estampat és molt variat, no sembla la mateixa, oi? 

He hecho el top con fruncido elástico y unas tiras de la misma tela. Es rapidísimo de hacer y queda muy resultón. He utilizado la misma tela que usé para uno de los pantalones saraouels que os enseñé en esta entrada pero, como el estampado es muy variado, no parece la misma, verdad?

Els leggings, com no podia ser d'una altra manera, amb el patró de Naii però en versió pirata. Podeu trobar Podeu trobar aquest fantàstic patró i molts altres a la seva botiga on-line. La cintura l'he feta al mètode tradicional i amb la puntada elàstica D de la meua màquina. Nivell de satisfacció: 10/10.

Los leggings, cómo no, con el patrón de Naii pero en versión pirata. Podéis encontrar este fantástico patrón y muchos otros en su tienda on-line. La cintura la he hecho según el método tradicional y con la puntada elástica D de mi máquina. Nivel de satisfacción: 10/10.

I acabo amb l'anècdota del dia. La tela dels leggings és d'una samarreta XXL que vaig comprar molt rebaixada amb la intenció de reciclar-la. La part positiva és que em vaig estalviar els baixos perquè vaig aprofitar els de la pròpia samarreta, però...

Y acabo con la anécdota del día. La tela de los leggings es de una camiseta XXL que compré muy rebajada con la intención de reciclarla. La parte positiva es que me ahorré los bajos porque aproveché los de la propia camiseta, pero...

No em dic costurera compulsiva perquè si, hehe. Però crec que la Valentina, com sempre, m'ho perdona i està molt contenta amb el seu nou conjunt. Què us sembla?

No me llamo costurera compulsiva porque sí, jeje. Pero creo que Valentina, como siempre, me lo perdona y está muy contenta con su nuevo conjunto. Qué os parece?


8 comentaris:

  1. Està preciosa!!
    Bonissim el detall decathlon, jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostras, quan ho vaig veure em va agafar un atac de riure...

      Elimina
  2. I amb aquest conjunt estiuenc ens n'anem cap a Argelès!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A presumir davant els "franceses de Francia" si el temps ens ho permet ;-)

      Elimina
  3. Qué mona está la nena, por favor!! Y que se vea una gota el logo no desdice nada, que parece aposta.
    Pues a lucirlo a Francia o a donde sea!!

    ResponElimina
  4. El conjunt maquíssim, m'encanta sobretot el tp, tant la tela com la forma. Però el més bonic, sens dubte, la Valentina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Fanny. Per cert, no me n'he oblidat de l'assumpte que tenim entre mans però he tingut uns dies de bojos i no m'hi he pogut posar. Però d'aquesta setmana no passa. Un petó.

      Elimina