dijous, 9 de maig de 2013

Saraouels!

Comença a fer bon temps i és el moment de fer el famós canvi d'armari. Jerseis, a les capses! Vestits, als penjadors! Em fa molta mandra posar-m'hi però, un cop fet, fa il·lusió retrobar-te amb la teva roba d'estiu, oi? Quan tens una xiqueta de 19 mesos, però, el canvi d'armari no és un canvi, és una renovació completa.

Empieza a hacer buen tiempo y es el momento de hacer el famoso cambio de armario. Jerseys, a las cajas! Vestidos, a las perchas! Me da mucha pereza ponerme a ello però, una vez hecho, hace ilusión reencontrate con un ropa de verano, verdad? Sin embargo, cuando tienes una niña de 19 meses, el cambio de armario no es un cambio, es una renovación completa.

Aquest any he dedidit no complicar-me gaire la vida amb el vestuari de la Valentina i tirar de bàsics. Al final, com més còmoda va és amb leggins o pantalons de punt i samarretes, així que me'n vaig proveir d'una bona col·lecció en tot els colors. Però clar, una costurera compulsiva  no pot consentir que al fons d'armari de la seua filla no hi hagi unes quantes peces cosides per ella.

Este año he decidido no complicarme demasiado la vida con el vestuario de Valentina y tirar de básicos. Al final, como más cómoda va és en leggins o pantalones de punto y camisetas, así que me hice con una buena colección en todos los colores. Pero claro, una costurera compulsiva no puede consentir que en el fondo de armario de su hija no haya unas cuantas piezas cosidas por ella.

Encara no m'atreveixo gaire amb el punt (tot arribarà, tot arribarà) així que vaig pensar que la peça ideal eren els saraouels (vaja, els "cagaos" de tota la vida) de La pantigana. Són còmodes, fàcils de cosir i, sobretot, xulíssims. Amb dir que el més difícil va ser fer les fotos per il·lustrar aquest post!

A la cacera de la foto perfecta...
A la caza de la foto perfecta...

Aún no me atrevo demasiado con el punto (todo llegará, todo llegará) así que pensé que la prenda ideal eran los saraouels (vaya, los "cagaos" de toda la vida) de La pantigana. Lo tienen todo: son cómodos, fáciles de coser y, sobretodo, chulísimos. Con decir que lo más difícil fue sacar las fotos para ilustrar este post.

... i això és el millor que vaig poder aconseguir
... y esto es lo mejor que pude conseguir.
Aquests són els primer saraouels que vaig cosir. Els vaig fer d'una loneta fina que vaig trobar fa temps a la secció de retalls de Ribes & Casals. La cintura i el baix són de puny negre de La casa del retall. M'agrada com queda aquest patró amb el dibuix de les ratlles perquè es veu molt bé el canvi de sentit de la tela. Però la loneta, encara que és fineta, és una mica massa rígida perquè quedin perfectes. Així que ja n'he fet un parell més amb teles amb més caiguda. No tinc fotos dels altres perquè estaven bruts (REALMENT bruts, prova irrefutable de què són aptes per al parc ;-)  Què us semblen?

Estos son los primeros saraouels que cosí. Los hice en una loneta fina que encontré hace tiempo en la sección de retales de Ribes & Casals. La cintura y los bajos son de puño negro de La casa del retall. Me gusta como queda este patrón con el dibujo de las rayas porque se ve muy bien el cambio de sentido de la tela. Però la loneta, aunque era finita, es demasiado tiesa para que queden perfectos. Así que ya he hecho un par más con telas con más caída. No tengo fotos de los otros porque estaban sucios (REALMENTE sucios, prueba irrefutable de que son aptos para el parque ;-) Qué os parecen?


Segona versió en cotó estampat i punys reciclats de samarreta de punt elàstic
Segunda vesrión en algodón estampado y puños reciclados de camiseta de punto elásticoAra toca fer-me'n uns per a mi. Tinc una funda nòrdica de ratlles d'Ikea a la que li tinc unes ganes...

Ahota toca hacerme unos para mi. Tengo una funda nórdica de rayas de Ikea a la que le tengo unas ganas...

8 comentaris:

 1. La Valentina està guapa amb qualsevol cosa :)
  Són molt xulis els pantalons. Et recordo que tens un nebot... Muhahahahahaha!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els del nebot estan al forn. Bé, a la taula de costura :-O

   Elimina
 2. Ets una artista, però a més tens la millor model del món. A veure quan em cuses alguna cosa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mmmmmm, m'ho pensaré però cosir per a homes és més difícil. Vols uns saraouels? hehehe. I sí, és la millor model del món. Queda bé hasta desenfocada ;-)

   Elimina
 3. Fantàstics els Sarouels i preciosa la teva filla. Ja tinc ganes de veure els que et faras per tu!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies, guapa. A veure si, entre tots els projectes que se'm van acumulant trobo el moment de fer-los. Una abraçada.

   Elimina
 4. T'han quedat genial. A mi les ratlles m'encanten, però la veritat és que els estampats són xulíssims. Va fes-te'n uns per a tu i uns altres per a la teva parella amb foto de familia inclosa, jejeje.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els meus ja estan a la cua dels projectes pendents. Els del "gran olvidado", li ho comentaré però ell tot el que no siguin texans...

   Elimina